Bedankt voor je bestelling!

Nog even en je kunt lekker aan de slag met je musical!

iDeal:

Heb je betaald met iDeal, dan heb je binnen 5 minuten een e-mail met daarin de downloadlinks voor het volledige basispakket. (Houd het spamfilter in de gaten!). Klik erop, wacht tot de bestanden binnen zijn en je kunt aan de slag! De links zijn 45 dagen geldig en 5x te gebruiken (voor het geval een download per ongeluk mislukt). Zorg dus dat je de bestanden meteen op je computer zet.

Heb je Leerlingenboekjes of een USB stick besteld? Deze kun je binnen enkele dagen verwachten via de post. Je ontvangt hiervan een track&trace code.

Factuur:

Heb je gekozen om met factuur te betalen, dan kun je aan de slag zodra we de bestelling hebben gecontroleerd. Na goedkeuring ontvang je een e-mail met de downloadlinks voor het volledige basispakket. De links zijn 45 dagen geldig en 5x te gebruiken (voor het geval een download per ongeluk mislukt). Zorg dus dat je de bestanden meteen op je computer zet. (Houd het spamfilter in de gaten!). De betaaltermijn voor de factuur is 30 dagen. Zorg er dus voor dat het tijdig wordt overgemaakt.

Heb je Leerlingenboekjes of een USB stick besteld? Deze kun je binnen enkele dagen na goedkeuring van de bestelling verwachten via de post. Je ontvangt hiervan een track&trace code.

Heel veel plezier gewenst met de musical!

Laat je inspireren op ons youtube kanaal!