Gratis 'Vakantielied 2021!'

Leuk dat je aan de slag gaat met het gratis ‘Vakantielied!’ In de liedtekst komen een aantal plaatsnamen en landennamen voor. Als het lukt is het natuurlijk superleuk als je (een aantal) van deze namen vervangt door plaatsen die jullie zelf hebben verzonnen. Zo wordt het nog meer een eigen feestje!

En leuk om te doen met de klas: Maak een eigen videoclip! Ga lekker zingen en dansen rondom jouw school en upload de video op YouTube, Facebook of Instagram. Tag ons erbij en gebruik de hashtag #vakantielied zodat wij de video ook makkelijk kunnen gaan delen via onze kanalen. Zet hem op!

Je ontvangt van ons een zip-file met daarin de volgende bestanden:

  • Uitleg (PDF). Uitleg over het lied en wat er allemaal wordt meegeleverd in de download.
  • Ingezongen versie (mp3). Dit is een voorbeeld hoe de melodie en de tekst van het lied klinken. Het koor zingt op deze opname dus  mee.
  • Instrumentale versie (mp3). In deze versie is de zang volledig weggelaten en kun je lekker zingen met de klas.
  • Hulpversie (mp3). In deze versie hoor je elke eerste regel van een couplet, refrein of bridge heel zachtjes meeklinken op de opname. Heel handig voor als het lied nog nét niet 100% is aangeleerd of wanneer bij de inzet soms nog wat twijfel is. 
  • Bladmuziek (PDF). Is er een muziekleerkracht of vind je het zelf handig om mee te lezen met de bladmuziek? Deze wordt bij al onze musicals en liedjes meegeleverd. Zo kun je er zelfs voor kiezen om kinderen mee te laten spelen met de opname.
  • Tekstvel (PDF). Handig om uit te printen en uit te delen in de klas.

Net als al onze liedjes is ook het ‘Vakantielied 2021’ te vinden op ons Spotify kanaal!

Leuk nieuws! Een nieuwe kerstmusical!

Leuk nieuws! Dit jaar brengen we een nieuwe kerstmusical uit. Na de zomer is er steeds meer mogelijk qua evenementen en we hopen natuurlijk dat we kerst dit jaar groter dan ooit kunnen gaan vieren met z’n allen!

Bekijk hieronder alvast de teaser met een stukje van het openingslied.

Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte wanneer de musical te bestellen is. 

Nieuwsbrief

Wil je vaker informatie van ons ontvangen, meld je dan gelijk aan voor de nieuwsbrief! (afmelden kan altijd met één druk op de knop).

Aanmelden nieuwsbrief