Kerstmusicals van Spotlight Musical Productions!

Al jaren is Spotlight Musical Productions dé aanbieder van kerstmusicals voor het basisonderwijs en kerken. Bekijk snel onze producties en laat je enthousiasmeren door het aanbod!

Video afspelen
0
Jaar Spotlight Musical Productions
0
Enthousiaste leerlingen (acteurs en actrices)
0
Mensen uitzinnig publiek in Nederland en België.
0
Doel: Een geweldige avond!

Kerstmusicals:

Op zoek naar fantastische kerstmusicals voor het basisonderwijs of voor in de kerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

In 2008 zijn wij (Gert en Hans) gestart met het aanbieden van kerstmusicals (en afscheidsmusicals) voor het basisonderwijs en kerken en sindsdien is Spotlight Musical Productions niet meer weg te denken bij de uitvoeringen in Nederland, België en de Nederlandse (bovenwindse) eilanden. Kenmerkend aan onze kerstmusicals zijn de humor, grappige typetjes, de prachtige boodschap en de unieke nieuw geschreven liedjes die zo in de hitlijsten kunnen staan!

Daarnaast bieden we bij al onze kerstmusicals ook veel extra’s die het nog leuker en makkelijker maken om de musical in te studeren. Denk aan de gratis App, PowerPointpresentaties van de liedjes en de meezingvideo’s van de liedjes op ons YouTube kanaal.

Kortom: een volledig pakket om vol energie mee aan de slag te gaan op weg naar een geweldige kerstuitvoering!

Benieuwd naar ons aanbod? Scroll dan verder naar beneden en ga snel op zoek naar jouw kerstmusical van 2021!

Onze kerstmusicals

Twee bijdehante schapen sporen de luie herders aan op zoek te gaan naar het kindje in de kribbe.

In Bethlehem zoeken herders en wijze mannen uit het Oosten naar een pasgeboren kindje.

Geruchten over een geboren koningskind zorgen voor ophef in de overvolle herberg.

Klik op de filmstrip en bekijk de trailers van onze kerstmusicals:

Spotlight Musical Productions laat je stralen!

Vragen over onze kerstmusicals?

Zijn er vragen over onze kerstmusicals? Kijk dan even in het menu bij ‘Hebt u vragen?’ of neem contact met ons op. We helpen je graag in de zoektocht naar een geweldige kerstuitvoering!

In het menu bij ‘Onze werkwijze’ leest u meer over hoe de aanschaf van een musical en de materialen in z’n werk gaat. Eind 2020 zijn we gestart met een nieuw systeem waarbij materialen direct toegankelijk zijn via een digitale download. Naast deze digitale manier van werken is het ook nog steeds mogelijk om bij de nieuwste kerstmusical full color gedrukte A5 boekjes te bestellen voor de spelers (zo lang de voorraad strekt). Niet alleen erg handig bij het instuderen, maar na afloop ook een leuk aandenken. Deze hebben we zelfs iets in prijs kunnen verlagen.

Nieuw sinds 2021 is dat er ook een USB stick besteld kan worden. Op deze USB stick staan alle bestanden van de musical zoals de liedjes, bladmuziek, poster, PowerPointpresentaties van de liedjes etc. Handig als je op meerdere computers over deze materialen wilt beschikken of de musical na afloop wilt bewaren.

Nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en speciale kortingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Spotlight Musical Productions!

Onze nieuwsbrief staat vol met informatie over nieuwe kerstmusicals en handige tips. Mis dit niet in schrijf je in!

We wensen u alvast heel veel plezier in de spotlights!

Onze kerstmusicals zijn ook te vinden op Musical op school en Afscheidsmusicalportaal.