Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trailers afscheidsmusicals

‘Is het mogelijk om een overzicht te krijgen van de trailers van jullie afscheidsmusicals?’

Die vraag werd ons onlangs gesteld en dat vonden we eigenlijk wel een heel goed idee! Lekker bingewatchen en ondertussen alvast je gedachten laten gaan naar de afscheidsavond waarbij de hele klas op het podium staat terwijl ze het overweldigende applaus in ontvangst nemen! 

Dus: stoelleuning naar achteren, voeten op het bureau en genieten maar!

Trouwens. Al deze musicals zijn direct leverbaar, dus mocht je er een uit hebben gekozen dan kun je direct aan de slag. Veel plezier!

Trailers afscheidsmusicals! Je vindt ze hieronder:

Afscheidsmusical 'Gala vol geheimen!'

Multimiljonair Boudewijn Bontebal opent zijn chateau voor een geweldig feest! Hij organiseert een supergaaf benefietgala. Al zijn rijke vrienden zijn uitgenodigd en ook nieuwsgierige buurtbewoners zijn welkom! De opbrengst van de avond gaat naar een goed doel. Al snel stroomt het chateau vol met goedgemutste rijke stinkerds die strooien met geld en die elkaar bejubelen na elke gulle gift. En iedereen doet zich tegoed aan de lekkernijen die chef-kok Kelly en butler Bert uit de keuken toveren. Hoe cool is dat? Maar dan…

Video afspelen over trailer afscheidsmusical Gala vol geheimen!

Afscheidsmusical 'Happy Holidays!'

Happy Airport is een klein en gezellig vliegveld waar vakantiegangers elk jaar met een blijde glimlach vertrekken naar een tropische vakantiebestemming. Dit jaar gaat de reis naar Isla Tropicana in de Stille Oceaan! En omdat het vliegveld dit jaar 120 jaar bestaat, is het extra feest! Directrice Leonie Zeppelin en het personeel zorgen voor hapjes, drankjes, slingers en ballonnen en rollen de rode loper uit om alle reizigers te begroeten: niets staat een Happy Holiday in de weg! Tenminste…

Video afspelen over Voorplaat trailer afscheidsmusical happy Holidays

Afscheidsmusical 'Het goud van eiland Albatros!'

Op het eiland Albatros blijken gouden munten van een oude piratenschat te zijn opgedoken. Het kleine paradijselijke eiland wordt al snel overspoeld door allerlei bezoekers die hopen ook goud te vinden: schatzoekers, avonturiers, schipbreukelingen, maar ook dagjesmensen, klunzige piraten en andere bijzondere bezoekers stappen aan wal. Stuk voor stuk gaan ze enthousiast op zoek!

Video afspelen over trailer het goud van eiland albatros

Afscheidsmusical 'Sabotage op het spoor!'

Stoomtrein ‘De Arend’ komt na een flinke knal hortend en stotend tot stilstand. De vakantiegangers in de coupés buitelen over elkaar heen. AU!!! Gelukkig blijft het bij wat schrammen, maar de trein wil niet meer voor- of achteruit. Conducteur Dimitri neemt een besluit: ‘Iedereen uitstappen!’

Afscheidsmusical 'De diamantroof!'

De familie Weiland heeft een oud museum gekocht voor maar € 1,-. Maar al snel blijkt dit buitenkansje een enorme miskoop. Het museum is een bouwval en de collectie bestaat uit enkel oude troep! De diamant is simpelweg niet veilig en niemand lijkt te vertrouwen.

Afscheidsmusical 'De beer is los!'

Er is paniek uitgebroken in het eenenvijftigbomenbos! Het vliegtuig van de Wildlife Rangers heeft per ongeluk allerlei kisten met wilde dieren boven het bos gedropt. Ze moeten snel teruggevonden worden voordat de dieren ontsnappen. En vergeet zeker de grote kist niet, want daarin zit Bruno: een gevaarlijke bruine beer! 

Afscheidsmusical 'Bende op de camping!'

Govert, een eigenzinnige bejaarde campingbaas, heeft wegens geldgebrek zijn camping verkocht aan louche zakenman Jack de Spijker. Jack heeft beloofd om samen met Govert de oude gezellige camping weer tot een succes te maken. Het loopt echter allemaal anders!

Afscheidsmusical 'Help, we zijn het bruidspaar kwijt!'

Paniek! ‘We zijn sinds de ceremonie in het gemeentehuis het bruidspaar kwijt!’. Met deze uitroep gooien weddingplanners Wendy en Wanda het bruiloftsfeest op het Heibelplein totaal op z’n kop. De dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol zijn zojuist met elkaar getrouwd, maar opeens ontbreekt ieder spoor van het kersverse paar.

Afscheidsmusical 'Alles overboord!'

Opschieten!! Cruiseschip ‘De Wereldreis’ staat op het punt te vertrekken. Iedereen die van kapitein Klots een gouden briefkaart door de brievenbus heeft gekregen mag mee op reis. Helemaal gratis! Van alle kanten stromen de mensen toe. Allemaal willen ze mee. Ze zijn geselecteerd! Ze zijn winnaars!

Afscheidsmusical 'Het dak eraf!'

Daklozencentrum ‘Het dak eraf!’ moet verhuizen naar een oud leegstaand landhuis. Irma, de chef-kok van het centrum, neemt samen met de daklozen het bouwvallige landhuis in bezit. Maar wat is dat nu? Er staat nóg een groep op de stoep om het landhuis te gaan bewonen: de leden van de plaatselijke miljonairsclub!

Trailers afscheidsmusical 2022

Onze eindmusicals zijn ook te vinden op Musical op school.