Trailers kerstmusicals

‘Is het mogelijk om een overzicht te krijgen van de trailers van jullie kerstmusicals?’

Die vraag werd ons onlangs gesteld en dat vonden we eigenlijk wel een heel goed idee! Lekker bingewatchen en ondertussen alvast je gedachten laten gaan naar de kerstviering waarbij de hele klas (of de jeugdvereniging) op het podium staat terwijl ze het overweldigende applaus in ontvangst nemen! 

Dus: stoelleuning naar achteren, voeten op het bureau en genieten maar!

Trouwens. Al deze musicals zijn direct leverbaar, dus mocht je er een uit hebben gekozen dan kun je direct aan de slag. Veel plezier!

Trailers kerstmusicalsmusicals! Je vindt ze hieronder:

Kerstmusical 'De moeite waard!'

Herbergier Levi is van plan om de laatste plaatsen in zijn herberg voor veel geld te verhuren. Als Jozef en de zwangere Maria zich bij hem melden, wijst hij het arme stel daarom door naar de stal. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Judith en zijn dochters Noa en Susanna. 

Kerstmusical 'De herberg zit vol!'

Herbergier Nathan zit in de stress. Zijn herberg in Bethlehem zit te vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten. Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet! 

kerstmusicals trailers

Onze kerstmusicals zijn ook te vinden op Musical op school en Afscheidsmusicalportaal.