contact spotlight musical productions

Contact met Spotlight Musical Productions:

Heeft u vragen of opmerkingen over één van de producten van Spotlight? Vraag het direct aan de makers. Zij helpen u graag verder.

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag en donderdag van 9:00 uur ‘s ochtends tot 13:00 uur ‘s middags via 0341-351238. 

In de maanden juli en augustus is de telefoonlijn van Spotlight Musical Productions gesloten. We zijn in die periode te bereiken via onderstaand contactformulier.

Van vrijdag 22 juli t/m maandag 15 augustus is het kantoor volledig gesloten. Berichten die in die periode aan ons worden gestuurd worden beantwoord op dinsdag 16 augustus. Bestellingen in die periode die worden betaald met iDeal of Bancontact worden wel digitaal uitgeleverd. Optionele materialen die per post worden verzonden gaan bij ons de deur uit op dinsdag 16 augustus.

We wensen jullie allemaal een fijne zomer toe!

Contact via e-mail:

Per e-mail zijn wij alle dagen bereikbaar. Vult u voor contact het onderstaande formulier in. Onze responstijd is op werkdagen maximaal 24 uur. Houdt u a.u.b. het spam-filter in de gaten. Een enkele keer wil onze reactie daarin terechtkomen.

    Ontvangt u de nieuwsbrief al?

    Blijf vanaf nu op de hoogte van nieuwtjes, acties en speciale kortingen met onze digitale nieuwsbrief.

    Onze nieuwsbrief staat vol met informatie over nieuwe musicals, handige materialen en tips. Mis dit niet en schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen:

    Aanmelden nieuwsbrief