Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze werkwijze:

Het basispakket

In een basispakket zit alles wat u nodig heeft voor het instuderen van de musical. Het script (gekoppeld aan de groep die de musical gaat opvoeren), de opvoerrechten, de ingezongen en instrumentale versies van de muziek en alle extra bestanden. Denk hierbij aan extra geluiden, PowerPointpresentaties van alle liedjes en nog veel meer. Het script mag enkel worden gekopieerd ten behoeve van de leerlingen in de groep, de docent/regisseur, de mensen die meehelpen bij het instuderen en voor de mensen die helpen bij bijvoorbeeld audio en licht. Het van belang dat iedere groep die de musical gaat opvoeren zijn eigen basispakket bestelt. Opvolgende pakketten ontvangen een korting van 30%. Wanneer er meerdere locaties zijn dient iedere locatie (i.v.m. andere adresgegevens) zijn eigen materialen te bestellen. Het basispakket wordt volledig digitaal geleverd.

Het plaatsen van een bestelling

U geeft aan hoeveel basispakketten u nodig heeft. Heeft u 1 klas, dan bestel u 1 pakket. Heeft u 2 klassen dan bestelt u 2 pakketten. Op ieder opvolgende basispakket zit 30% korting. Verder is het mogelijk om enkele extra’s aan te schaffen. Wanneer er meerdere locaties zijn dient iedere locatie (i.v.m. andere adresgegevens) zijn eigen materialen te bestellen. Het basispakket wordt volledig digitaal geleverd.

Aanvullingen op het basispakket

Extra opties die u kunt bijbestellen zijn een USB-stick met de (muziek)bestanden van de musical en een digitaal script (Word-document). Handig als u naar eigen inzicht aanpassingen wilt gaan maken. Bij de meest recente musicals is het ook mogelijk om full colour leerlingenboekjes te bestellen.

Totaalprijs berekenen

De totaalprijs wordt weergegeven in de winkelmand en op de afrekenpagina. Daar zijn ook de kortingen van meerdere basispakketten te vinden en daar kan een couponcode worden ingevoerd als u deze heeft ontvangen.

Bestelling afronden

Op de afrekenpagina is het van belang dat u overal de juiste informatie doorgeeft. Controleert u dit alstublieft goed. Zeker wanneer er gebruikt wordt gemaakt van een extern bureau die de betaling doet is het van belang dat alle informatie voor 100% klopt.

Als u betaalt met iDeal of Bancontact (België) dan kunt u na de betaling meteen aan de slag d.m.v. downloads die direct worden verzonden via de e-mail. Betaalt u op factuur (enkel mogelijk voor instellingen) dan volgt er eerst een handmatige controle. Dit neemt enkele werkdagen in beslag.

Heropvoeringsrechten

Wilt u een eerder aangeschafte musical opnieuw gaan opvoeren? Dan dient u hiervoor heropvoeringsrechten aan te schaffen. U kunt dit rechtstreeks regelen op onze website via deze pagina.