Trailers kerstmusicals

‘Is het mogelijk om een overzicht te krijgen van de trailers van jullie kerstmusicals?’

Die vraag werd ons onlangs gesteld en dat vonden we eigenlijk wel een heel goed idee! Lekker bingewatchen en ondertussen alvast je gedachten laten gaan naar de kerstviering waarbij de hele klas (of de jeugdvereniging) op het podium staat terwijl ze het overweldigende applaus in ontvangst nemen! 

Dus: stoelleuning naar achteren, voeten op het bureau en genieten maar!

Trouwens. Al deze musicals zijn direct leverbaar, dus mocht je er een uit hebben gekozen dan kun je direct aan de slag. Veel plezier!

Trailers kerstmusicalsmusicals! Je vindt ze hieronder:

Kerstmusical 'Herders, sta op!'

Jozef en zijn hoogzwangere verloofde Maria maken een lange reis van Nazareth naar Bethlehem om zich daar in te laten schrijven. Jefta en Tamar, de eigenaars van grand café De herberg, ontvangen Jozef en Maria met open armen, maar hebben helaas geen slaapplek voor ze vrij. Gelukkig vinden ze uiteindelijk een knus plekje in ’t Schamel dak, een bijgebouwtje dat dienstdoet als stal. En maar net op tijd, want de bevalling is ophanden! Jozef is stikzenuwachtig. Het zal allemaal toch wel goed komen?

Kerstmusical 'De moeite waard!'

Herbergier Levi is van plan om de laatste plaatsen in zijn herberg voor veel geld te verhuren. Als Jozef en de zwangere Maria zich bij hem melden, wijst hij het arme stel daarom door naar de stal. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Judith en zijn dochters Noa en Susanna. 

Kerstmusical 'De herberg zit vol!'

Herbergier Nathan zit in de stress. Zijn herberg in Bethlehem zit te vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten. Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet! 

trailers kerstmusicals

Onze kerstmusicals zijn ook te vinden op Musical op school.