Bestellen 'Herders, sta op!'

Basispakket ‘Herders, sta op!’

135,00

U bestelt per opvoerende klas een basispakket. Hierin zitten de benodigde materialen en de opvoerrechten. Heeft u meerdere groepen, dan bestelt u voor iedere groep een basispakket. Per opvolgende groep krijgt u 15% korting*. Dit wordt verrekend in de winkelmand.

Wanneer u betaalt met iDeal of Bancontact kunt u na voltooing van de bestelling de materialen van de musical direct downloaden!

Aanbieding!

Leerlingenboekjes ‘Herders, sta op!’

2,35

Wilt u de leerlingen een stevig full color A5 boekje geven? Bestel de boekjes dan direct mee en u ontvangt ze binnen een aantal werkdagen via de post. (Prijs excl. verzendkosten.)

USB ‘Herders, sta op!’

24,95

Wilt u naast de download de (muziek)bestanden van de musical ook op een USB stick ontvangen? Bestel deze dan direct mee en u ontvangt deze binnen een aantal werkdagen via de post. (Prijs excl. verzendkosten.)

Digitaal script ‘Herders, sta op!’

24,95

Bent u van plan om het script naar eigen inzicht aan te passen? Bestel dan het Word-document erbij. U ontvangt binnen 2 werkdagen het Word-document via de e-mail.

* Omdat de opvoerrechten zijn gekoppeld aan (het adres van) de basisschool is het niet mogelijk om meerdere pakketten te bestellen voor een schoolvereniging en deze te verdelen onder de scholen.